Tekijöistä

Tiia ja Jouni Forsström ovat Suomen ainoa avoimesti omilla nimillään ja kasvoillaan toimiva seksialan ammattilaispariskunta. He ovat olleet naimissa pian kuusi vuotta. Vuonna 2016 pariskunnalta ilmestyi yhteinen tietokirja BDSM-aapinen (Like), jonka myötä he astuivat seksityökaapista suoraan julkisuuden valokeilaan.

Tiia Forsström (ent. Aarnipuu) on sukupuolen ja seksuaalisuuden moniosaaja: Sexpon hallituksen puheenjohtaja, kouluttaja, sukupuolentutkija, tietokirjailija, seksuaaliterapeutti ja ammattirakastaja – eli huora, niin kuin hän itse asian muotoilee. Uusin teos Ammattirakastaja (Like) ilmestyi toukokuussa 2019. Tiia on syntynyt vuonna 1974, ja hänellä on kolme aikuista lasta. Hän rakastaa viiniä, huonoa huumoria, hyvää seksiä ja hullua sadistimiestään Jounia.

Jouni Forsström on espoolainen vapaaherra, koulutettu seksuaalineuvoja ja seksin ammattilainen, jolla on monipuolinen kokemus ihmisten satuttamisesta. Hänet tunnetaan dominoivana hedonistina, naisia rakastavana uskollisena aviomiehenä ja yllättävän mukavana miehenä. Jouni on syntynyt vuonna 1965, ja hänellä on kaksi aikuista lasta. Vanhemmiten hän on pyrkinyt ulkoistamaan kaiken hikoilua tai riisuuntumista vaativan turhan seksuaalisen toiminnan nuoremmille tekijöille.

Lue lisää Tiiasta ja Jounista:

Tiia Voima-lehdessä syyskuussa 2019

Tiia YLE Uutisissa toukokuussa 2019

Jouni Ylen blogissa maaliskuussa 2019

Tiia ja Jouni Ilta-Sanomissa tammikuussa 2018

Tiia Helsingin Sanomissa huhtikuussa 2017